"Design hoeft niet duur te zijn"
Geselecteerde kleur

Napoli hoekbankVoor € 1225,00
Napoli hoekbank
Artikel nr: 812062013009

De Napoli is een zeer luxe hoekbank waarbij u de hoofdsteunen in hoogte kunt verstellen. Ook in spiegelbeeld leverbaar. Leverbaar in diverse kleuren stof of lederlook.
 • Afmetingen:
 • Zithoogte:
  66
  cm
 • Zitdiepte:
  55
  cm
 • Hoogte:
  82
  cm
 • Breedte:
  248
  cm
 • Diepte:
  165
  cm
 • Gewicht:
  248
  kg
 • Algemeen:
 • Materiaal:
  stof tenerife, stof hugo, stof metz, stof manhatten, lederlook, stof rubin,
 • Chaise Longue:
  lounge vooraf gezien links, lounge vooraf gezien rechts,
 • Product informatie:
 • Categorie:
  Hoekbanken
 • Productnaam:
  Napoli hoekbank
 • Artikelnummer:
  812062013009
 • In showroom:
  Ja
Review:
Uw heeft al een review geplaatst voor dit product.

Garantievoorwaarden

U krijgt bij woon en zo 2 jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product, met garantie laten we zien dat we achter onze producten staan ten aanzien van deugdelijkheid, kwaliteit en bruikbaarheid.

Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn dan is het enige wat wij vragen uw kassabon en dat u ons de gelegenheid geeft om het product te inspecteren.

 

Om aanspraak te kunnen maken op onze garantie is het van belang dat u van het volgende op de hoogte bent:

 

 1. Woon en zo garandeert dat een artikel bij normaal huiselijk gebruik en juiste montage niet meer dan normale slijtage vertoont.
 2. De garantie is geldig vanaf de leverdatum, u kunt alleen aanspraak maken op garantie in combinatie met een originele kassabon.
 3. Woon en zo behoudt zich het recht voor artikelen die in haar assortiment zijn opgenomen of onderdelen hiervan te wijzigen of uit het assortiment te nemen. De klant kan hierbij geen aanspraak maken op vervanging van een artikel of onderdeel hiervan. In dergelijk geval zullen wij de garantie verrekenen in de vorm van een tegoedbon.
 4. Buiten de garantie vallen gebreken aan artikelen die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage of door enige van buitenaf komende oorzaak.
 5. Schade ontstaan tijdens montage of onjuist gebruik valt niet onder garantie.
 6. Garantie is niet van toepassing als het artikel door uzelf geverfd of gezaagd is, of door onjuist gebruik, verkeerde reinigingsmiddelen, vocht of nalatig onderhoud.
 7. Ook het onzorgvuldig openen van de verpakking of transportschade vallen niet onder onze garantie.
 8. Showmodellen vallen niet onder de garantie.

 

 

Inspectie en reclamaties

 

 1. De klant is verplicht binnen 3 werkdagen na ontvangst, de bij WOON EN ZO aangekochte artikelen nauwkeurig te inspecteren op eventuele schade of ontbrekende onderdelen, dit dient u te doen voordat u de artikelen monteert. (Na montage kunt u geen aanspraak maken op eventuele schade.) Indien er sprake is van schade of ontbrekende onderdelen gelieve een foto door te mailen met daarbij een omschrijving van de schade of ontbrekende onderdelen.
 2.  Indien de klant een beroep doet op een door WOON EN ZO gegeven garantie, dient de klant WOON EN ZO gedurende een periode van 8 weken na ontvangst van het beroep op garantie, in staat te stellen het desbetreffende artikel te onderzoeken.

Bezorgen en montagedienst

Waar u ook woont in Nederland, Woon en zo bezorgt uw meubelen zorgvuldig en netjes bij u af. Tot ons spijt bezorgen we helaas niet op de Waddeneilanden en buiten Nederland. We hebben onze eigen bezorgservice, de bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht. Let op! Het is niet mogelijk om bij de chauffeur te pinnen, zorg ervoor dat u het resterende bedrag contant in huis heeft.


Bezorgkosten

    0 – 100 kg    €40, - euro

101 – 200 kg    €60, - euro

201 – meer kg  €80, - euro

 

Full service

Uw meubels worden geleverd als bouwpakket, mocht u zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om uw meubels door ons vakkundig te laten monteren dan kunt u gebruik maken van onze “Full Service” dienst. Hierbij worden uw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt, gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee. ( Let op! Als u een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. )

U betaald voor deze service €40, - euro per meubel, als u een complete 4-delige woonkamer laat monteren dan komt u dus uit op een totaalbedrag van €160, - euro.

 

Bezorging

De bezorging vindt plaats tussen 10:00 – 20:00 uur, treft de bezorger u niet thuis dan wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt, helaas zijn wij genoodzaakt om hierbij extra bezorgkosten in rekening te brengen.

Indien u het wenst kunnen we u een half uur voor de bezorging bellen, u hoeft dan niet de hele middag thuis te wachten tot de bezorgers er zijn, geef dit wel vooraf aan als u een bezorgafspraak maakt.

 

Uw aankopen worden bezorgd achter de voordeur, zorg ervoor dat obstakels zoals kastjes e.d. weg zijn zodat de bezorgers de ruimte hebben om uw aankopen binnen te brengen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade tijdens het naar binnen brengen van uw aankopen.